Vrijwilligers gezocht in Burkina Faso

Burkina Faso
Vrijwillig Wereldwijd onderscheidt zich doordat onze programma’s flexibel zijn en aangepast worden aan jouw wensen. We zijn een relatief kleine organisatie met als reden, de kosten voor een vrijwilliger zo laag mogelijk te houden.

Wil je een andere cultuur van dichtbij leren kennen, nieuwe vrienden maken en ben je opgewassen tegen primitieve omstandigheden, kom dan een tijdje wonen bij een gastgezin in de hoofdstad van Burkina Faso en leer het land echt kennen. Het geeft je een andere kijk op het leven en het is een ervaring die je levenlang bij je zult houden.

Je kan werken op diverse projecten zoals: een weeshuis, een school, gehandicapten centrum, ziekenhuizen en een geboorte kliniek. Ander vrijwilligerswerk is op aanvraag, wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden in het desbetreffende land. Vrijwilligerswerk kun je al doen met een verblijf van minimiaal 8 weken tot maximaal 5 maanden.

Voor meer informatief kan je onze website bekijken: www.vrijwilligwereldwijd.nl

Op 6 maart organiseren we ook een open dag. Deze dag duurt van 11.00u. tot 14.00u. en vindt plaats op ons kantoor te Dordrecht.

Je kan je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar: [EMAIL=“info@vrijwilligwereldwijd.nl”]info@vrijwilligwereldwijd.nl
Er zal tevens een oud-vrijwilliger aanwezig zijn die je meer kan vertellen over haar ervaringen in Burkina Faso.

Vriendelijke groet,
Pascal Sweet
Vrijwillig Wereldwijd