Vrijwilliger Nodig?

Hoi,

Ik heet Steve, 24 jaar en afgestudeerd ingenieur. Ik werk al bijna 2 jaar in de industrie. Ik zou echter héél graag aan ontwikkelingswerk doen in Zuid-Amerika, Zuid-Afrika of … Ik ben dan wel heel technisch aangelegd maar ga heel graag met mensen en kinderen om. En wil er mij dan ook volledig voor inzetten.
Bouw van ziekenhuizen, weeshuizen, water-of elektriciteitsvoorzieningen,… dergelijke grote projecten zoek ik.

Kan iemand mij helpen informatie of de juiste mensen te vinden?

Veel groetjes…

mail: stevecauwels@vt4.net

Hoi, Je zou even een bezoekje kunnen brengen aan www.horizonholland.orgEen website van een hulp- en uitzendorganisatie met projecten in o.a. Sri Lanka, Molukken en Ghana. In Ghana werken we onder andere samen met twee straatkinderenprojecten, (missie-) ziekenhuizen, voedingscentra, een school voor geestelijk gehandicapte kinderen, etc. Daar gaan geregeld vrijwilligers heen namens Horizon Holland. Goede en persoonlijke voorbereiding door voormalige, teruggekeerde vrijwilligers maakt deel uit van de uitzendprocedure. Omdat Horizon Holland van oorsprong een (en nog steeds) een ontwikkelingsorganisatie is en geen enkele commerciele activiteiten ontplooit, is er geen sprake van inschrijfgeld oid. Kosten die je maakt voor jezelf (levensonderhoud ter plaatse) zijn uiteraard wel voor je zelf. Momenteel weet ik zelf zo snel niet of we een plak hebben voor iemand met jouw kwalificaties. Maar daar zouden we natuurlijk naar kunnen zoeken.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Als je inderdaad interesse hebt kun je een sollicitatie brief schrijven en sturen naar het secretariaat in Den Haag.
Veel succes. Detlev