Van Arenal naar Cano Negro

Is het te doen om met eigen auto van
Arenal naar Cano Negro te gaan?

Of kun je beter met een Tour gaan?

Margreet

Heel verstandig en prima te doen om met huurauto te gaan. Vraag in Caño Negro bij restaurantje aan het water wat een tour kost.
Tourbedrijven en tour-kantoortjes vragen een hoop geld.
De app WAZE wijst je uitstekend de weg!!
Lees meer: https://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=62901

Dank je wel Otto, ik ga het gelijk noteren.

De laatste kilometers is het een zeer slechte weg.l
Maar te doen.
Het beste is een toer te doen om 8.00 uur in de ochtend.
Je kunt overnachten in Caño Negro

Johan
www.costaricaopmaat.nl

Oké dank je,

Wij zijn in oktober zelf gereden vanuit La Fortuna. Als dagtrip, we hadden als tip van iemand gekregen om naar Los Chilles te rijden daar naar een lokale visser te gaan en hem met zijn bootje te huren voor een paar uur. Dat zou leuker zijn dan Cano Negro zelf en dan zat je niet op een boot met meerdere touristen.
Zo gezegd zo gedaan , op naar Los Chilles, nou moet ik zeggen wij waren veel dagen erg vroeg op maar die deden we op ons gemak. In Los Chilles kwam er al snel iemand naar ons toe lopen en vroeg of we met hem mee wilden. Hij vroeg alleen 100 USD voor 2 uurtjes. Dat hebben we toen niet gedaan.
We zijn terug gereden een stukje en naar Cano Negro zelf gereden! Dan bij een kantoortje naast een bar/winkeltje een tour/bootje geboekt. Het ziet er niet uit als kantoortje en ligt midden in klein Cano Negro. We waren met zijn 2en en een hele vriendelijke gids die goed engels sprak en waren in totaal 50 USD kwijt en zijn 3 uur op het water geweest. Aanrader als je erheen wil, en zeker doorrijden tot in Cano Negro zelf!
Als je een tour wil boeken vanuit La Fortuna dan kom je niet in Cano Negro(NP) zelf uit maar een stuk ervoor tegen de rand van het NP.

Dank je wel voor de tip! Ja de prijzen zijn wel heel verschillend hè