Vakantie vieren én iets leren in Zuid-Afrika

ZaZoe Xperience biedt mooie vakanties aan in combinatie met een interessante workshop: eco awareness voor iedereen die meer wil weten over de natuur in Zuid-Afrika en fotografie voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen maar er meer over wil weten en creatievere /mooiere (natuur)foto’s wil maken. De eigenaren zijn Nederlanders die een nieuwe uitdaging op het Afrikaanse continent hebben gevonden.

Ook ben je van harte welkom in onze gezellige, kleine lodge als je slechts één of meerdere nachten wilt overnachten. De lodge ligt in het noorden van Zuid-Afrika, dichtbij de grens met Botswana. Het is een wildpark van 1.300 hectare met veel verschillende antilopen soorten, zebra’s, giraffen, struisvogels, wrattenzwijnen, etc. Het is nog het echte ‘wilde’ Afrika wat betekent dat je 's nachts de jakhalzen kunt horen huilen of grote arenden ziet vliegen. Je leeft midden in de natuur maar wel met het gemak van een lekker zwembadje, nette kamers met eigen douche en toilet, goed eten, etc. De lodge is helemaal omheind met een elektrisch hek.

Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze site: www.zazoetravel.com of mail ons voor nadere informatie op: [EMAIL=“info@zazoetravel.com”]info@zazoetravel.com
Wie weet tot ziens in het prachtige Zuid-Afrika,
Rex & Natascha Snelder

Zazoe? Van de Lion King :slight_smile: ?

Groetjes en succes.

Corné.

www.amukela.com