Leren én ontspannen in de bush in Zuid-Afrika!

Voor het lekkere ‘wauw-effect’:

Ben je tijdens de donkere dagen voor kerst al bezig met warme en uitdagende vakantieplannen voor 2008? Denk dan eens hier aan:

ZaZoe Xperience biedt mooie vakanties aan in Zuid-Afrika in combinatie met een interessante workshop:

  • eco awareness voor iedereen die meer wil weten over de natuur in Zuid-Afrika en
  • fotografie voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen maar er meer over wil weten en creatievere /mooiere (natuur)foto’s wil maken.

Deze workshops vinden plaats in een kleine, rustige lodge in het noorden van Zuid-Afrika. Middenin het ongerepte bushveld en ver van alles wat het leven in Europa zo jachtig maakt. Zo kun je én heerlijk ontspannen én meer over de natuur of je fotocamera leren dan waar je normaal gesproken de tijd voor neemt.

De eigenaren zijn Nederlanders die een nieuwe uitdaging op het Afrikaanse continent hebben gevonden en je daar graag deel van laten zijn. Vanaf je landing in Johannesburg airport is je vakantie helemaal georganiseerd zij het dat van tevoren nooit helemaal vaststaat wat je allemaal mee gaat maken!

Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom in onze gezellige, kleine lodge als je slechts één of meerdere nachten wilt overnachten. De lodge ligt in het noorden van Zuid-Afrika, dichtbij de grens met Botswana oftewel de Limpopo rivier. Het is een wildpark van 1.300 hectare groot met veel verschillende antilopen soorten, zebra’s, giraffen, struisvogels, wrattenzwijnen, etc. Af en toe krijgen we ook bezoek van luipaarden, cheetahs en leeuwen maar die komen en gaan zoals het dit zelf willen.
Het is nog het echte ‘wilde’ Afrika wat betekent dat je 's nachts de jakhalzen kunt horen huilen of grote arenden ziet vliegen. Ook bezoeken de vertederende bush babie (nachtaapjes) de logde regelmatig. Je leeft midden in de natuur maar wel met het gemak van een lekker zwembadje, nette kamers met eigen douche, toilet en airconditioning, goed eten, etc. De lodge is helemaal omheind met een elektrisch hek.

Verdere activiteiten in en rond ZaZoe: game drives, walks of een rit te paard door de bush, workshops outdoor cooking, boogschieten, quad rijden, spoorzoeken met onze gidsen, sunset cocktail gamedrives, cheetah of wilde honden tracken, wijnproeverij, eten en dansen met bosjesmannen, etc.
Ook maken we allerlei excursies naar bijvoorbeeld een witte leeuwenproject, Botswana (Tuli olifanten), Kruger Nationaal Park, Maupungubwe, een krokodillenboerderij, een geitenboerderij, neushoornproject. En als je liever sportief bezig bent dan kunnen we gaan golfen, vissen, micro light vliegen, mountain biken, abseilen, etc.

Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze site: www.zazoetravel.com of mail ons voor nadere informatie op: [EMAIL=“info@zazoetravel.com”]info@zazoetravel.com
O ja, we staan ook op de Vakantiebeurs die van 9 tot en met 13 januari 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Bezoek ons in hal 1, stand F130. Dit is de stand van onze agent ‘Snow Leopard Adventures’.

Wie weet tot ziens in het prachtige Zuid-Afrika,
Rex & Natascha Snelder