Tuscia (Lazio) paradijs voor vliegvissers...

De schuwe forel, de reusachtige kopvoorn, de vraatzuchtige zwarte baars en snoek en de verrukkelijke atmosfeer van het vissen op zee vindt u hier binnen handbereik.
Kom en geniet van rustige kalkstromen, ruige bergstromen, vredige meren, snel en langzaam stromende rivieren, de golven van de zee en hun inwoners. Dit alles omgeven door het onvergetelijke landschap van Tuscia en aangrenzende regio’s.
Een van de mooiste en meest indrukwekkende streken van Italië!
Nog geen vliegvisser? Geen probleem! Werp- en bindinstructies kunnen ter plaatse gegeven worden.
Vissen is niet de enige reden voor een vakantie in Tuscia, de landstreek in Italië waarvan de toeristische bezienswaardigheden wereldwijd geroemd worden. Viterbo met de Middeleeuwse stadswijken, Bomarzo en de vallei van de Tiber, Civita Bagnoregio, de “stervende stad”, de ontelbare archeologische vindplaatsen (hier ligt de bakermat van de Etruskische beschaving), de vele kleine dorpjes, verspreid over het groene landschap met Soriano nel Cimino als een van de meest interessante, de meren van Bolsena, Vico en Mezzano en de Tyreense Zee…
En, niet te vergeten, de delicatessen van de streek: olijfolie, hazelnoten, kastanjes, wild zwijn, wijn enz., alles voorhanden op de productiesite en de ontelbare “Sagre”, de traditionele festivals.

Vissen en toerisme: een combinatie waardoor zowel de visser als zijn familie het naar de zin zullen hebben.

Tot ziens in Tuscia!! :dag:

Voor meer informatie: www.flyfishingtuscia.com :ITALY:
email: [EMAIL=“tfld@libero.it”]tfld@libero.it (a.u.b. in het Engels)
t.a.v. Osvaldo Velo