Tips met boot in buurt van Kornati's?

Hey allemaal,

Ik ga deze zomer voor de 4e keer naar Kroatië en voor de 2e keer naar Tribunj (dorpje naast Vodice).
Ik zal ginds een week een boot huren en zou wat trips willen plannen die doenbaar zijn. Het is een snelle boot dus geraak wel redelijk ver op een dag maar wie weet waar je makkelijk kan aanleggen, goede restaurants zijn aan het water, mooie baaien waar je kan aanleggen… al deze informatie is meer dan welkom!

Alvast bedankt.

Jan

Hallo Jan, ik woon zelf niet ver van Tribunj (in Sibenik) dus ik ken de omgeving erg goed. Ik heb een aantal verhalen met handige info en tips over zeilen op mijn websites; over zeilen in het algemeen in Kroatie, zeilen in NP Kornati en zeilen in de omgeving van Split (Brac en Vis):
http://www.allesoverkroatie.nl/tag/zeilen/ en http://www.kroatievakantieland.nl/tips/zeilen-in-kroatie/
Heb je vragen, laat dan gerust een berichtje achter op mijn site. Groeten, Karianne.

Al is het een mooie website,je zit wel flink irritant,spam zou ik zeggen,je website op diverse fora te promoten.Ik dacht dat de bedoeling van die fora is het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

Hallo Guyuyt, het zijn persoonlijke ervaringen, dat is de hele opzet van onze site (omdat we in Kroatie wonen en alles zelf meemaken). Misschien ben ik een beetje te enthousiast geweest? Het spijt me dat het verkeerd over is gekomen! Groeten, Karianne.