Tip: spaans + vrijwilligerswerk in Ecuador

Spaans in Ecuador
Wist je dat Ecuador volgens deskundigen het meest geschikte land is om Spaans te leren? Dat komt omdat de taal er helder en vrijwel zonder accent wordt gesproken. Local Dreamers biedt je een mooie cursus Spaans aan, voor slechts €8 per uur. Je krijgt les van een ervaren Spaans/Engelstalige leraar. Kleinere klassen, betere begeleiding en sneller leren!

Local Dreamers
Wij zijn dromers. Een jong team, gepassioneerd, ambitieus en dynamisch. Iedere dag proberen we onze dromen met iedereen te delen. Dat doen we met veel energie en plezier, maar ook met een boodschap. Bijdragen aan een wereld waar mensen blij van worden. Beetje bij beetje.

Local Dreamers is een idealistisch initiatief, vóór en door vrijwilligers. We zenden vanuit thuisbasis Nederland vrijwilligers uit naar Ecuador, een waanzinnig mooi, maar ook zeer kwetsbaar land in Zuid-Amerika. In Ecuador dragen de vrijwilligers, onze helden, met kennis, talenten, passies en ervaringen bij aan lokale projecten. Die projecten zijn zeer gevarieerd. Van het geven van Engelse les tot het begeleiden van straatkinderen, van het opzetten van kleine ondernemingen tot het doen van milieukundig onderzoek.

Fair op reis
Met Local Dreamers ga je ‘fair op reis’. Dat betekent dat we je met een boodschap kennis willen laten maken met de mooiste gebieden van Zuid-Amerika. Onze vrijwilligers leren Ecuador kennen door zich op verschillende plaatsen in te zetten voor mensen die het net iets moeilijker hebben dan wij. Die reis leidt je langs bijzondere mensen en adembenemend mooie plaatsen.

Meer weten? Kijk dan eens op onze website www.localdreamers.nl of stuur een mailtje naar info@localdreamers.nl. We reageren altijd binnen een dag. Bellen mag ook naar 06-55795198 (Vrijwilligerscoördinator Mariska de Roo).

Hasta pronto in Ecuador!

De Local Dreamers