Te huur gemeubileerde 1 en 2 slaapkamerappartementen op Noord

Te huur vanaf 21 oktober 8 gemeubileerde 1- slaapkamer appartementen en 4 - 2 slaapkamerappartementen op een goede locatie in Noord met gebruik van zwembad.
Huurprijs vanaf Afl 1100,- per maand inlusief gas, cable en internet.

Met vriendelijke groet,

Voor reakties [EMAIL=“info@arubahomeaway.com”]info@arubahomeaway.com
5924104

Hallo,

kan je mij meer info geven over het huis in noord?

Het gebouw is gelegen in Noord vlakbij de grote hotels en stranden. Hoewel het pand slechts enkele jaren oud is worden er op dit moment nieuwe keukens,kasten en deels meubels geplaatst. In het gebouw zijn 8x 1-slaapkamer appartementen en 4x 2-slaapkamerappartementen. Vanaf volgende week worden de woningen weer bewoond, er zijn er nog enkele over. Het gebouw is eerder in zijn geheel verhuurd geweest aan Riu hotel groep, deze bracht hier personeel onder. Het contract is ontbonden en nu wordt het weer particulier verhuurd.
Er zijn -voldoende parkeerplekken, een gezamenlijk zwembad, een wasserette met muntautomaten (alleen voor huurders) en een gezamenlijke tuin met picknick banken.
De gemeubileerde appartementen zijn modern en liggen in een nette veilige buurt.
De huurprijs voor een 1-slaapkamer appartement bedraagt Afl 1100,- , een 2- slaapkamer appartement kost Afl 1450,- incl gas,cable,internet en gebruik zwembad. Elektra en water is apart, ieder appartement heeft eigen meters voor water en elektra zodat je alleen je werkelijke verbruik betaalt.
Er is een waarborgsom van 1 maandhuur, minimum huurperiode is 6 maanden of in overleg.