Superjob in Oostenrijk!

Aangeboden: Superjob in Oostenrijk in Tirol

Wil jij de komende zomer ons team komen versterken van ons gezellige hotel/pension Haus Tirol? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sportieve, zelfstandige medewerkers. Geen 9 tot 5 mentaliteit, niet verlegen, harde werkers, met een fris voorkomen. Basiskennis Duits en/of enige horeca-ervaring is natuurlijk een pré.

Wij bieden jou de mogelijkheid om een onvergetelijke zomer te beleven. Naast je werk heb je voldoende tijd om te gaan mountainbiken, zwemmen, zonnen, bergwandelen etc! Je krijgt van ons, naast een maandelijkse vergoeding, kost en inwoning en bovendien een pas waarmee je van de gondels gebruik kunt maken.

Werkzaamheden omvatten met name kamers schoonmaken, gemiddeld ca. 2 uurtjes per dag.

Het gaat in ieder geval om de schoolvakantie, dus minimaal 6 weken in juli en augustus, maar een langere periode is bespreekbaar.

Lijkt je dit interessant? Kijk voor meer informatie op www.haustirol.net en stuur je cv met foto en motivatie naar [EMAIL=“info@haustirol.net”]info@haustirol.net. Let op: we beginnen zsm met de gesprekken! Deze vinden plaats in Amsterdam. Mocht het dan van beide kanten klikken, dan ben je verzekerd van een fantastische tijd in Brixen im Thale!

Frank Bouwhuis & Emiek van der Vijgh
Haus Tirol
www.haustirol.net

PS we hebben ook vacatures voor de winterperiode. Uiteraard is het ook mogelijk om, als je in de zomer bij ons werkt, er een winter aan vast te plakken!