Superjob in Oostenrijk in de winter!

Aangeboden: Superjob in Oostenrijk, topwintersport-gebied, Tirol

Wil jij komende winter 2012/2013 (begin december tot begin april) ons team komen versterken van ons gezellige hotel/pension Haus Tirol? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, sportieve, zelfstandige medewerkers. Geen 9 tot 5 mentaliteit, niet verlegen, harde werkers, met een fris voorkomen. Basiskennis Duits en/of enige horeca-ervaring is natuurlijk een pré.

Wij bieden jou de mogelijkheid om een onvergetelijke winter te beleven. Naast je werk heb je voldoende tijd om je uit te leven op de pistes van het 3 na grootste skigebied ter wereld! Je krijgt van ons, naast een maandelijkse vergoeding, kost en inwoning en bovendien een skipas.

Werkzaamheden omvatten kamers schoonmaken, bediening en bar draaien. Ook help je af en toe mee in de keuken, dus heb je affiniteit met koken, laat dat dan zeker even weten.

Lijkt je dit interessant? Kijk voor meer informatie op www.haustirol.net en stuur je cv met foto en motivatie naar [EMAIL=“info@haustirol.net”]info@haustirol.net. Let op: in mei/juni beginnen we alweer met de gesprekken! Deze vinden plaats in Amsterdam. Mocht het dan van beide kanten klikken, dan ben je verzekerd van een fantastische tijd in Brixen im Thale!

Frank Bouwhuis & Emiek van der Vijgh
Haus Tirol
www.haustirol.net

PS we hebben ook vacatures voor de zomerperiode. Uiteraard is het ook mogelijk om, als je in de zomer bij ons werkt, er een winter aan vast te plakken!