Studentenhuis Curacao

Ben je student of stagiaire en op zoek naar een leuk, veilig en gezellig studentenhuis op Curacao? Kijk dan eens op http://www.studentenhuiscuracao.com! Of stuur een email voor informatie naar studentenhuiscuracao@gmail.com :zon02:

kamers te huur voor stagaires, in een beveiligd luxe resort 1 persoonskamer 3.25 x 2.25 per maand 550 ang (€ 225) 2 persoonskamer (airco) 3.5 x 3.5 per maand 850 ang. (€ 350) eigen douche en wc

zeer centraal gelegen.

inklusief normaal stroom gebruik, en water gebruik van woonkamer ,TV en keuken, porch, bbq, afwasmachine, samen met de beheerders.

1 maand borg en 1 maand huur vooruit te betalen

tel: 6605949

Op zoek naar een mooi 2 slaapkamer appartementen in een omheind complex met een gemeenschappelijk zwembad op centrale locatie?

De appartementen en hebben een ruime woonkamer met een zithoekje en een kichenette. Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Twee slaapkamers beiden met bed en airconditioning. Indelingen kunnen verschillen.
Volledig levenspakket (kleine apparatuur, linnengoed, bestek, borden) kan gehuurd worden tegen betaling.
Huurders hebben toegang tot een prachtig zwembad (10X6m) met ligstoelen en een gezellig terras. Het terrein is omheind en afgesloten met een poort.
Het complex heeft drie aaneengeschakelde gebouwen met appartementen op de begane grond en eerste verdieping. Drie aparte trappenhuizen leiden naar de gallerie op de eerste verdieping met uitzicht op het zwembad.
Studio’s te huur vanaf Nafl 1000,- per maand.
2 slaapkamerappartementen te huur vanaf Nafl 1625,- per maand.

  • bar met gezellig terras
  • mooi royaal zwembad met ligstoelen
  • wasmachines met muntjes
  • ruime parkeerplaats op het terrein
  • nachtwaker aanwezig
  • kabel televisie aansluiting (TDS)

Bijzonderheden

Deze prachtige appartementen zijn gelegen achter de Santa Rosaweg/ring van Willemstad. Het is 10 minuten rijden naar het hart van Willemstad en verschillende stranden. Winkel centra, supermarkten, winkels en restaurants zijn in de nabije omgeving

Kijk eens op www.Home-trust.net