Sterrenplek met zwembad op schitterende locatie

Sfeervolle Vakantie woningen met zwembad op toplocatie.

Midden in de schitterende beboste en heuvelachtige omgeving van Z-W Hongarije ligt het idyllische dorp Ibafa waar drie compleet ingerichte vakantiewoningen met zwembad staan. Genieten van rust, ruimte, ongerepte flora en fauna en zuivere lucht. Ontspanning die u desgewenst kunt afwisselen met diverse activiteiten zoals wandelen, zwemmen, paardrijden en boogschieten.

Sinds enige jaren verhuren wij naar alle tevredenheid van onze gasten, onze vakantie woningen aan liefhebbers van rust, ruimte, natuur en het dorpsleven.

Het terrein is een aangeschakeld grondgebied van 4 landstukken en is 1 hectare groot. Op deze locatie staan de vakantie woningen , echter uit elkaars zicht. Dus samen op vakantie en toch apart behoort tot de mogelijk heden maar de locaties zijn ook apart te huur.

De woningen op Csillagos Hely bieden plaats aan 2-16 personen.

Csillagos Ég:
Vakantie woning Csillagos Ég ( sterrenhemel) maakt haar naam waar. S-avonds op de overdekte veranda bij uw woning kunt u genieten van miljoenen sterren aan de hemel. Deze vakantie woning is geheel vrijstaand, uw eerste buur woont 100 meter verderop. De woning zelf is voorzien van alle comfort en gezellig en sfeervol ingericht.

Aranyos Ég:
Vakantie woning Aranyos Ég ligt op het grondstuk waar ook ons huis staat. Ook deze woning is vrijstaand en biedt u voldoende privacy. Een gezellige, knusse en sfeervol ingerichte woning met een bloemrijk eigen terras.

Álom Ég;

Vakantie woning Álom Ég is een ruim oud Zwabisch huis, gelegen aan een eigen tussenweggetje op een mooie locatie. Doordat het van de weg af ligt biedt het u veel privacy. Het huis is gezellig en sfeervol ingericht. Bloembakken met geraniums sieren de vensterbanken en op het geheel bestrate voor erf zorgen div fruitbomen, bloembakken, struiken en planten voor een gezellige sfeer.

Groene Vallei:
U stapt vanuit uw vakantie woning zo de Groene Vallei in, een ongerept natuurgebied, grenzend aan uw woning. Uren wandelen en u komt hooguit de schaapherder met zijn kudde tegen. Herten, reeën, vossen en roofvogels komt u zeker tegen.

Wandelen:
Er zijn diverse routes uitgezet met GPS die u te voet of te paard voeren naar de mooiste plekjes. Wandelingen waarbij u een bezoek kunt brengen aan een geiten farm, galerie, een wijnberg waar u een wijngaard en wijnkelder kunt bezichtigen en natuur zuivere wijn kunt proeven.

Rust en Ontspanning:
Het glooiende terrein is rijk beplant met bomen, planten en bloemen. Er zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd die u uitnodigen plaats te nemen op een zonovergoten of een schaduwrijke plek alwaar u kunt genieten van het uitzicht.

Een uniek p lekje van onze gasten is elk jaar opnieuw de plek onder de grote notenboom waar het heerlijk toeven is op warme dagen.

Paardrijden:
Op het terrein staan 2 pony’s en 3 paarden waarop gereden kan worden in de buitenbak of picadero. Natuurlijk behoren buitenritten in de prachtige natuur ook tot de mogelijkheden. Uren in het zadel zonder ook maar één weg te hoeven oversteken en genieten van mooie vergezichten en de natuur. Met paard en wagen een rondrit door de omgeving maken kan voor u geregeld worden.

Zwembad:
Het geheel omheinde zwembad met zonneweiden op het terrein is de favoriete stek van alle gasten. Want wat is er lekkerder dan tijdens het lange warme seizoen in Hongarije een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Daarna plaats te nemen op één van de ligstoelen en de oogjes te sluiten, een boek te lezen of te genieten van het uitzicht, de zon en de bloemenpracht.

Ibafa:
In Ibafa komt elke dag de bakker door het dorp waar u vers brood, broodjes en gebak kunt kopen. Ook andere verkopers en de ijsboer met vers schepijs komen dagelijks langs.

In Ibafa zelf staat het in heel Hongarije bekende Pijpenmuseum er is een winkeltje, een dokterspost,een speeltuin, voetbal - volleybalveld en u kunt er internetten in het gemeentehuis.

Omgeving:
In de directe omgeving vind u thermaalbaden, vis en zwem meren en winkels zoals de Lidl, Spar en de Tesco zijn in een kwartier rijden te bereiken. De mooie en tevens culturele hoofdstad van 2010 Pécs bevindt zich op 40 minuten rij afstand. In beide huisjes ligt informatie over de omgeving en uiteraard kunt u altijd bij ons terecht.

Huisdier:
Een huisdier is welkom bij ons. Wilt u een dag zonder uw trouwe viervoeter doorbrengen dan is er in Ibafa een hondenkennel aanwezig met een Nederlandse eigenaresse.

Op de aankomst dag kunnen wij voor u een complete maaltijd verzorgen.

Thermaalbad:
Doorbreek de lange wintermaanden door een vitaliserende wellness kuur te volgen in één van de thermaalbaden die Hongarije rijk is. Beleef de weldaad van het geneeskrachtige bronwater om verkwikt weer huiswaarts te keren.

U kunt het hele jaar door bij ons terecht op een unieke plek waar jong en oud zich thuis voelt. Weg van de luidruchtige samenleving, tot rust komen, omringt door prachtige natuur.

Wij heten u graag van harte welkom op Csillagos Hely waar alle hectiek van het dagelijkse leven moeiteloos van uw afvalt.

Ronald en Corrie

Bezoek onze website en klik op Csillagos, Aranyos of Álom Ég om de beschikbaarheid van de woningen te bekijken.