Stage Hostel Sydney!

HET STAGEHOSTEL

Dit is de ideale plek om de start van jouw stage in Sydney te beginnen.

Het Stagehostel ligt op loopafstand van het mooie Sydney Hyde Park en uitgaan doe je in de trendy bars om de hoek! Het wereldberoemde Sydney Operahouse, de Harbourbridge en de Botanical Gardens liggen op 20 minuten lopen.

Vanaf het dakterras van het Stagehostel heb je een schitterend uitzicht over de skyline van Sydney! Je verblijft hier GRATIS 1 week (inclusief eenvoudig ontbijtje) bij een Silver of Gold card (pakket).

Je mag natuurlijk altijd langer blijven want het Stagehostel beschikt over een aparte verdieping waarbij de kamers ruimer zijn dan anders en over meer comfort beschikken. Er zijn altijd NL medewerkers in de buurt en de Lounge is ligt op 250 mtr afstand dus dat is ook handig.

Er worden wekelijks gezellige avonden op het dakterras georganiseerd met een traditionel Aussie BBQ! Als het kan probeert de manager een bevriende Aboriginal uit te nodigen (deze jongen woont en studeert in Sydney) om tekst en uitleg te geven over de Aboriginal cultuur.

Regelmatig is er ook live muziek voor gezellige momenten met jongeren onder elkaar die voor lange tijd in Australië wonen, stage lopen, reizen of werken.

Iedereen die via Abroad Internships naar Sydney gaat voor een stage kan hier verblijven, maar natuurlijk ook als je zelf een stage hebt gevonden!

Groetjes,

Abroad Internships