Front-Office / Marketing Stage - Perth Australië

Stagehuis biedt stages in Australië, NIeuw-Zeeland, Canada, China en Malta.

Stage bedrijf:

Het stagebedrijf is een hostel gelegen in het bruisende gedeelte van Perth; NorthBridge. Het hostel is het gehele jaar bijna 100% volgeboekt en host ieder jaar veel verschillende nationaliteiten over heel de wereld. Het hostel organiseert ook leuke dag en weekend tours voor de backpackers en studenten die verblijven in het hostel.

Stage :

Tijdens de stage in het hostel werk je aan Front Office taken en aan Marketing taken. Zo leer je meer over boekingen, de verwerking en betalingen hiervan. Daarnaast zul je met het fulltime team werken aan marketing plannen en het uitzetten van deze ideeën. Zo doe je op twee gebieden werk en leer ervaring op en ontmoet je meteen iedereen die verblijft in het hostel!

Nu het mooie aan deze stage dat doordat je werkt in het hostel je korting krijgt op je verblijf in het hostel en dat scheelt weer in de kosten!

Ben jij creatief en vind je het leuk om (events) te organiseren? en heb je altijd al een keer naar Australië willen gaan voor je stage? dan zijn wij op zoek naar jou!

We kijken uit naar je e-mail op info@stagehuis.nl.

Groetjes Team Stagehuis!