Stage Food in Frankrijk

Beste forumbezoekers,

Wij, Yvonne Schoemaker en Marleen van den Brink, zijn twee derdejaars studenten voedingsmiddelentechnologie aan de HAS Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Voor een derdejaars stage zijn wij op zoek naar een uitdagende stage (met mogelijk onderdak) in Frankrijk voor gedurende 12 weken met ingang van ca. half april 2013.
Beiden hebben wij de specialisatie Food & Health in ons pakket zitten waarbij de nadruk wordt gelegd op literatuuronderzoeken, de consument, marketing, gezondheid en productontwikkeling. In het tweede jaar van onze studie hebben wij ieder een eigen stage gelopen in Nederland gedurende 9 weken en komende week beginnen wij aan onze stages in het binnenland voor 18 weken. Deze stages worden beschikbaar gesteld door levensmiddelenproducenten, maar voor het buitenland zoeken wij iets compleet anders.

Ik, Yvonne, spreek een aardig woordje Frans en Marleen volgt binnenkort nog een cursus Frans. Wij zijn beide sociale types, kunnen goed samenwerken maar zijn zelfstandig ook sterk.

Wat wij van u willen weten is of u misschien een mogelijkheid ziet voor ons voor een stage in Frankrijk. Denk bijvoorbeeld aan arrangementen zoals een goodybag bij wandeltochten die u biedt met allerlei streekproducten, biologische producten en productiemethoden, voorlichting en marketing… Wij zijn erg breed inzetbaar en zoeken een leuke, uitdagende opdracht in een leuke omgeving. Mocht u ideeën hebben, tips, of voelt u zich aangesproken? Laat hier een berichtje achter of contacteer ons op yvonne.schoemaker@gmail.com.

Vriendelijke groeten,
Yvonne Schoemaker & Marleen van den Brink