Stage aanbod: Evenementen stage - Australië

Branche: non profit organisatie
Duur: minimaal 3 maanden
Bijzonderheden: 4 dagen in de week mogelijk

Omschrijving bedrijf:

Dit stage bedrijf zet zich in voor het goede doel. Hun missie is om zich maximaal in te zetten voor kinderen met speciale behoeften. Zij organiseren evenementen maar ook benefiet concerten voor hen en het motto is dan ook Life, laugh, learn. Zij hebben ruim 50 werknemers en 5000 vrijwilligers in dienst.

Omschrijving stage:

Als assistent evenementen manager ben je multi inzetbaar. Je regelt de accommodatie, vlieg tickets, autoverhuur in voor de families. Je maakt een planning en reisschema en administreert al deze gegevens. Daarbij organiseer en woon je grote evenementen bij. Er wordt van je gevraagd dat je organisatorisch sterk bent en goed om kan gaan met een strikte planning. Je assisteert ook in het maken van het financiële plan voor de evenementen en benefiet concerten.

Ben jij de student met een gouden hart die deze evenementen stage nog meer vorm kan geven? Wij zijn op zoek naar een duizendpoot en organisatorisch talent, ben jij diegene die we zoeken stuur dan een e-mail naar info@stagehuis.nl. Wij horen graag van je.

Groetjes Team Stagehuis.