Aanbod Stage: Event Management - Australië - Betaald!

Wij hebben weer een aanvraag ontvangen van een van onze host-companies, deze keer uit Melbourne voor een stage vanaf ongeveer 5 maanden. Zie de beschrijving hieronder, en kijk of het bij je past.

Dit evenementen bedrijf richt zich op klantgerichte zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Het bedrijf is één van de meest creatieve en betrouwbare bedrijven in deze branche in heel Australië. In dit bedrijf gaat het om het aanbieden van buitengewone en uitzonderlijke service tot in het kleinste detail voor elk evenement en vergadering. Elk thema is mogelijk, en daarom zoeken ze ook een creatieve en gemotiveerde stagiair die actief betrokken wil zijn bij de organisatie en planning van evenementen

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het samenwerken met de Project Manager, zowel op kantoor als op locatie
  • Het verzorgen van reserveringen en het op zich nemen van de catering
  • Continue in contact staan met leveranciers
  • Het bijdragen aan hetsucces van de evenementen tijdens wekelijkse vergaderingen en brainstormsessies met projectmanagers.

Bij deze stage hoort natuurlijk ook een stage-vergoeding, deze bedraagt 500$ per maand!

Lijkt dit je wat, en wil je meer informatie over deze leuke stagemogelijkheid, check dan onze website www.stage-australia.com of reageer op deze vacature via deze link.

Wij kunnen ook je visa, vlucht, en onderkomen regelen, en uiteraard begeleiden wij je vanaf het begin tot het eind in het stage-proces. Van het helpen met je CV en motivatiebrief, tot je vlucht naar huis. Meer informatie kun je vinden op onze website, of neem contact op via mail of telefoon.

Met vriendelijke groet,

Team Stage-Australia