Spaans leren in Zuid Amerika?

Wil jij alles weten over het leren van een taal in het buitenland?

Bezoek dan de Taalreizen Infodag op ons hoofdkantoor in Venray op woensdag 27 oktober! Tijdens deze kleinschalige infodag ben jij op de hoogte van alle mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

[ul]
[li]Uitgebreide presentatie over het Taalreizen programma van Travel Active, waarin je volop informatie krijgt over de verschillende talen, cursussen, taalreisbestemmingen en andere waardevolle informatie.[/li][li]Het Taalreizen Team van Travel Active staat voor je klaar en geeft je de kans om persoonlijk al je specifieke vragen te stellen over Taalreizen in het buitenland.[/li][li]Ook is er deze middag een oud-deelnemer aanwezig, die zal komen vertellen over zijn ervaringen in het buitenland. Stel hem al je vragen en laat je inspireren door verhalen en foto’s.[/li][li]Ook is er een medewerkster van Tasman verzekeringen aanwezig om je uit te leggen hoe je goed verzekerd als naar het buitenland kunt vertrekken.[/li][/ul]
Ja, ik kom graag naar de Taalreizen infodag!

Ben je enthousiast geworden om onze Taalreizen infodag te bezoeken? Meld je dan nu snel aan! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!