Engels leren in Amerika? Laat je op 22 september informeren bij Travel Active

Wil jij alles weten over Engels leren in Amerika?

Vaak horen wij dat men het fijn vindt om één-op-één aandacht te krijgen van een van onze Taalreizen medewerkers. Iemand die jou specifieke informatie geeft over de mogelijkheden over het land en de taal waar jouw interesse naar uit gaat. Daarom heeft het Taalreizen Team een ‘persoonlijke afsprakendag’ georganiseerd op donderdag 22 september. Voor jou dé kans om persoonlijk te worden geïnformeerd over jouw wensen en mogelijkheden voor een taalreis op maat.

Aanmelden kan hier!

Hoe gaat de dag in zijn werk?
Vantevoren geef je bij Nicole of Marjolein van ons Taalreizen team aan dat je geinteresseerd bent in Engels leren in Amerika. Je komt naar ons hoofdkantoor in Venray en Nicole of Marjolein neemt ruim de tijd voor jou om je eerst te presenteren welke mogelijkheden er zijn in Amerika en daarna al jouw vragen te beantwoorden. Ideaal, zo krijg je precies de informatie die jij wilt weten!

Leuk initiatief!

Biedt TravelActive ook Spaans in Amerika aan?

Beste Minerva,

In de Verenigde Staten biedt Travel Active geen Spaans Taalreizen programma’s aan. Onze filosofie is namelijk dat wij in elk land een programma hebben in de taal die wordt gesproken in dat land. Omdat je dan naast de lessen in het klaslokaal ook je taalvaardigheid oefent buiten school omdat je dan in je gastgezin, in de supermarkt en ’s avonds als je wat gaat drinken in de stad gedwongen bent om de taal te spreken. Zo leer je de taal het best en het snelst. Zodoende bieden we in Amerika alleen Engelse taalreizen aan. Spaanse taalcursussen kun je volgen in Argentinië, Bolivia, Chili, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek, Ecuador, Guatemala, Mexico, Nicaragua, Peru en Spanje. Misschien een optie om daar naartoe af te reizen? Mocht je nog vragen hebben bel (0478 551900) of mail ([EMAIL=“taalreizen@travelactive.nl”]taalreizen@travelactive.nl) gerust!

Groetjes Marjolein en Nicole
Taalreizen team Travel Active

1 like