Scriptie vrijwilligersreizen

http://94.100.114.163/656500001-656550000/656524601-656524700/656524653_14_LFn3.jpeg
Suus (211) 23 jun, 14:56

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar leden die een vrijwilligersreis gemaakt hebben. Ik studeer namelijk Toerisme en mijn scriptie gaat over vrijwilligersreizen. Ik moet daarvoor 25 mensen interviewen die zo’n reis gemaakt hebben. Je zou me heel erg helpen als je me iets zou willen vertellen over je reis!

Stuur me gerust een berichtje, ook als je wat meer wil weten over het interview. Mijn e-mailadres is [EMAIL=“vrijwilligersreizen@hotmail.com”]vrijwilligersreizen@hotmail.com

Alvast heel erg bedankt!

Groeten,

Suzanne

Beste Suzanne,

Als je meer te weten wilt komen over vrijwilligerstoerisme, kijk dan eens op onze site. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die een kenniscentrum heeft opgezet, waarin we kennis verzamelen over het fenomeen internationaal vrijwilligerswerk. Dit omdat wij het heel belangrijk vinden om zo goed mogelijk onderbouwde programma’s aan te bieden, waar beide partijen echt iets aan hebben.

Een beschrijving van het onderzoek dat wij doen vind je op deze pagina: www.icli.nl/kenniscentrum/vrijwilligerstoerisme.

Ook staat op onze site een overzicht van scripties die reeds geschreven zijn over dit onderwerp: www.icli.nl/kenniscentrum/doelstelling_en_werkwijze (in de sidebar). En daarnaast hebben we een literatuurlijst over vrijwilligerstoerisme op de site gezet: http://www.icli.nl/pdf/annotated_bibliography_gap_year_research.pdf.

Iedereen die ook zijn of haar scriptie over vrijwilligerswerk wil schrijven, is van harte welkom bij ICLI.
Op onze site vind je een aantal onderzoeksvoorstellen met interessante onderzoeksvragen: http://www.icli.nl/programmas/onderzoek_pdf.html.

Groetjes,
Jolanda