Ruitervakantie vanuit Csillagos Hely

Ruitervakantie, Paardrijden vanuit Csillagos Hely.

Bent u zelf liefhebber van paardrijden, of heeft u kinderen die gek zijn op alles wat met paarden te maken heeft?

Dan is dit wat voor u!

In het Z-W van Hongarije verzorgen wij sinds jaar en dag, tot volle tevredenheid van onze gasten en vakantiegangers uit de omgeving, buitenritten te paard met Nederlandse begeleiding.

Rijden in de werkelijk schitterende natuur van de Groene Vallei, een beschermd bebost en heuvelachtig gebied grenzend aan onze accommodatie. Genieten in de vrije natuur van ongerepte flora en fauna, adembenemende vergezichten bewonderen en geen weg hoeven oversteken. Oog in oog staan met herten, weg springende konijnen en opvliegende fazanten.

U kunt verblijven in één van onze sfeervolle woningen met zwembad op het terrein van Csillagos Hely. De buitenritten of het rijden in de buitenbak wordt in overleg met u bepaald.

Een ideale vakantie voor ruiters en voor gasten met kinderen die dol zijn op paarden en pony’s. Vele gasten en hun kids kijken terug op een geslaagde vakantie en komen graag terug.

U huurt al een woning vanaf €249,00 per week voor 2-3 personen. Een compleet verzorgde week met elke dag een mooie lange buiten rit verzorgen wij voor €550,00pp inclusief maaltijden.

Op onze website www.csillagos-hely.nl vind u alle informatie over de huizen, paardrijden en andere activiteiten.

Heeft u vragen , mail of bel ons gerust!

Wij hopen u als gast te mogen begroeten op Csillagos Hely, een uniek plekje waar jong en oud zich thuis voelt.

Ronald & Corrie en kids

Email: csillagoshely@live.nl
Tel : 0036-73-454-180