Project: Renoveer een jeugdcentrum in Hermon, Armenië (IBO-Nederland)

  Synuik, een van de grootste NGO's in het zuiden van Armenië, werd opgericht in 1995. Tijdens de eerste jaren ondersteunde de organisatie m.n. oorlogsvluchtelingen en nam zij de taken van de voormalige sociale instellingen op zich na de ineenstorting van de Sovjet-Unie. 

Een van hun recente projecten is de renovatie van een gebouw in de buurt van het dorp Hermon (ongeveer 100 km ten zuidoosten van de hoofdstad Jerevan).

De Armeense apostolische kerk is eigenaar van dit gebouw en het wordt gebruikt voor jeugdkampen. De Internationale Bouworde helpt graag met de renovatie.

Klik hiervoor meer informatie over dit project.

In dit project wordt flink geklust! Denk aan metselen, beton storten, schilderen en stucadooren. Als vrijwilliger is je hulp zeer welkom.

Projectduur: Het project is van 15 juli tot 29 juli 2017.
Wil je gaan? Schrijf je hier in!

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligers organisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land echt leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. Hier vind je een overzicht van onze wereldwijde vrijwilligersprojecten.

Meer informatie
Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze projecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

IBO-Nederland
St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
Telefoon: 024 3226074
www.ibo-nederland.org
[EMAIL=“info@ibo-nederland.org”]info@ibo-nederland.org