Project: Help mee in een hondenasiel - Portugal (IBO-Nederland)

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met dieren? In het kuststadje Sesimbra, Portugal, ligt het hondenasiel Bianca. Het dierenasiel vangt permanent zo’n 300 weeshonden op. Door de honden te verzorgen en te trainen probeert Bianca zo snel mogelijk een nieuw baasje voor hen te vinden. De honden staan te wachten om met je te spelen en te wandelen!

Je helpt op dit project bij de dagelijkse verzorging van de dieren (eten geven, wassen, hokken schoonmaken) en knapt kleine technische klusjes op (hokken vernieuwen, omheining herstellen etc.). Als dierenvriend geef je de dieren echter vooral de aandacht die ze verdienen.

Je verblijft in een vakantiehuisje op 30 min. wandelen van het project. Tijdens de vrije momenten zijn een bezoekje aan het strand en een citytrip naar hoofdstad Lissabon een must!

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligers organisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land echt leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. Hier vind je een overzicht van al onze vrijwilligersprojecten.
**
Meer informatie**
Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze projecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
Telefoon: 024 3226074

[EMAIL=“info@ibo-nederland.org”]info@ibo-nederland.org