Project: Groepsreis door Tanzania: beleef het samen! - Tanzania (Travel Active)

Ga mee op reis naar Tanzania!

De Kilimanjaro, de Serengeti en de Masai. Komt het al bekend voor? Tanzania is de bestemming van onze nieuwste groepsreis in Afrika! Ga mee op reis in Tanzania en combineer vrijwilligerswerk met culturele en avontuurlijke activiteiten. Ontdek het echte Afrika en bezoek de hoogtepunten van dit bijzondere land en deze bijzondere bestemming.

http://www.travelactive.nl/data/images/9/6/4/6/groepsreis-tanzania-2.png


Karibu Tanzania
***Oftewel: welkom in Tanzania! Deze begroeting in het Swahili zul je nog vaak te horen krijgen. Het land kent een bijzondere geschiedenis met veel Arabische invloeden. Daarnaast is het ook de geboorteplaats van de voormalige frontman van Queen: Freddie Mercury. Tanzania bevat een grote diversiteit aan landschappen: prachtige wildreservaten, de Kilimanjaro, palmstranden en het Victoriameer. Ga je met ons door Tanzania reizen, dan krijg je het beste van Oostelijk Afrika te zien.

***Op reis in Tanzania met Travel Active
***Tijdens deze rondreis in Afrika maak je kennis met het echte Afrika. Je krijgt een les Swahili, ervaart het lokale leven bij een gastgezin en je ontmoet de Masai! Je gaat op bezoek bij een van onze vrijwilligerswerkprojecten en draagt daar iets bij aan de lokale samenleving. Organiseer bijvoorbeeld leuke spelactiviteiten voor een school en help de kinderen hun Engels te verbeteren.

Waarom je deze rondreis in Tanzania niet mag missen:

• Zwemmen bij de Kikuletwa Hotsprings
• Homestay bij een Tanzaniaans gezin
• Hike naar kratermeer Lake Duluti, de thuisbasis van zo’n 130 verschillende vogelsoorten, apen en hagedissen
• Driedaagse safari naar de Ngorongoro krater en de Serengeti, een van de meest bijzondere natuurparken en wellicht wel de beste locatie voor een safari!
• Hike naar de Sapuku Watervallen
• Ontmoeting met de Masai, een nomadenstam in Oost-Afrika die bekend staat om hun traditionele leefwijze, eigen taal en hun kleurrijke sieraden en kleding.

***Het reisprogramma
***Travel Active neemt je niet alleen mee naar de mooiste plekken van Tanzania, maar zorgt er ook voor dat jij wordt ondergedompeld in de cultuur en een bijdrage levert aan de lokale samenleving. Zodoende help je een ander en ontwikkel je jezelf. Daarnaast leer je tijdens de reis andere enthousiaste reizigers kennen met wie jij deze bijzondere ervaringen zult gaan delen. Wie weet houd je er nog wel een mooie vriendschap aan over! Kijk op onze website voor het uitgebreide reisprogramma.


Sluit je aan bij de groep!
***De groepsreis naar Tanzania start in 2016 op twee vaste data en duurt 20 dagen. Je dient op de zondag voor de start van de groepsreis aan te komen op Kilimanjaro International Airport. Daar word je opgehaald door onze contactpersoon in Tanzania.

[TABLE=“width: 500”]

Geplande groepsreizen
Prijs

17 juli - 6 augustus
€ 1.490,-

24 juli - 13 augustus
€ 1.490,-

[/TABLE]

**

http://www.travelactive.nl/data/images/9/6/5/1/groepsreis-ta.png

**


Meer informatie******

Wil je meer weten over deze bijzondere groepsreis naar Tanzania? Lees er dan meer over op onze websiteof bekijk onze andere projectenin Tanzania. Heb je vragen over deze reis of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl. Meer weten over onze andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Bezoek dan eens één van onze infodagen!