Project: Groepsreis door India - India (Travel Active)

***Ontdek diversiteit met de groepsreis India!

***Bijna geen ander land ter wereld is zo overweldigend als India. Het hindoeïsme, de heilige koeien en de fascinerende spiritualiteit van het land zullen zonder twijfel een diepe indruk op je achterlaten. India is rijk aan cultuur en dit zie je ook terug in de verschillende keukens, festivals, muziek en theaters. Een wereld aan diversiteit die jij gaat ontdekken tijdens deze groepsreis door India.

http://www.travelactive.nl/data/images/6/9/6/3/vw-india-foto.jpg


Ga mee op reis met Travel Active***

Deze compleet begeleide 4-weekse groepsreis in India neemt je mee van de woestijn naar prachtige stranden, van drukke markten naar stille tempels en van het hart van bruisende steden van India naar de serene schoonheid van de kleine landelijke dorpjes. Je bezoekt de volgende delen van India: Himachal Pradesh, Rajasthan en Goa.

Het bergachtige Shimla in Noord-India
De hoofdstad van Himachal Pradesh: “het land van besneeuwde bergen”, ligt op 2205 meter hoogte in het machtige Himalaya gebergte. De stad is versierd met dennenbossen, eiken en is gezegend met warme bloemrijke zomers en sneeuwrijke winters.
**
Het mystieke Udaipur in Rajasthan**
In de volksmond wordt Udaipur ook wel het Venetië van het Oosten genoemd en krijgt het de bijnaam ‘de stad van de meren’. De stad staat vooral bekend om haar kunst, architectuur en de vele oude tempels. Udaipur kent zomers met temperaturen tot de 45 graden en zachte winters met weinig regen.

Het koloniale Goa aan de kust
In het zuidwesten van India ligt Goa. Wereldwijd bekend om haar stranden, heerlijke gerechten en relaxte levensstijl. De mensen zijn warm en vriendelijk, net als het klimaat dat er heerst. Goa is een ideale plek voor reizigers die India voor het eerst bezoeken, maar voor ervaren India gangers is er nog genoeg te ontdekken.

***Uitgebreide reisbeschrijving

***De 28 dagen durende groepsreis neemt je mee van de woestijn naar prachtige stranden, van drukke markten naar stille tempels en van het hart van bruisende steden van India naar de kleine landelijke dorpjes. Je bezoekt verschillende delen van India en tussen de geweldige uitstapjes gedurende deze groepsreis, help je op sommige bestemmingen ook enkele keren op een vrijwilligersproject. Hieronder de groepsreis in het kort. Meer weten over deze bijzondere reis? Lees dan onze uitgebreide reisbeschrijving op de website!

http://www.georgeinstitute.org.au/sites/default/files/styles/main_image_big_panoramic/public/main-images/indian-women-carrying-baskets.jpg?itok=oqFnmFBF

Sluit je aan bij de groep!

Er zijn al verschillende aanmeldingen voor de groepsreizen die starten op 3 en 17 juli. Zoek je dus nog een leuke reis voor aanstaande zomer? Wacht dan niet te lang en sluit je aan bij onze groep! Wil je liever eerder of later op reis gaan? Kijk dan even op onze websitevoor alle startdata.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze bijzondere reis naar India? Lees er dan meer over op onze websiteof bekijk onze andere vrijwilligerswerkprojecten in India! Heb je vragen over deze reis of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl

Meer weten over onze andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Bezoek dan eens één van onze infodagen!