Ben op zoek naar een goede pizza bakker. Wie kan me helpen.
Het is voor een druk restaurant op Kreta, Rethymnon voor het nieuwe seizoen 2005.
Het is voor 7 dagen in de week en vanaf half April tot eind Oktober met IKA.
De pizza moeten handmatig gemaakt worden zonder roller, dus door
ze in de lucht te gooien krijgt het pizza brood de juiste vorm en dikte.
De oven wordt met Olijfhout gestookt. Dus als hij daarmee al gewerkt heeft is
dat helemaal perfect want dat is niet makkelijk.
Pizzabrood wordt ook gemaakt door Pizzaman.
Er zijn 8 andere medewerkers waar hij mee gaat samenwerken.
Het restaurant telt 140 zitplaatsen dus in de zomer kan het heel erg
druk zijn dus moet hij ook stress bestendig zijn.
Waar kan je een adv. plaatsen?
Of weet iemand een goede pizza bakker.
Of ben jij diegene die deze job aankan?
Laat het me snel weten.
Met vriendelijke groet,
H. Bosch[email=rest_remember@hotmail.com]rest_remember@hotmail.com[FONT=Arial][SIZE=7]