Per direct au pair gezocht in binnenland

Mijn man en ik wonen en werken met onze 2 kinderen in Nieuw Aurora, aan de Boven Suriname rivier. Voor onze dochter van 4 maanden zoeken we per direct een au pair! Neem voor meer info even contact met ons op!

Dag Inge,
Je oproep heeft mijn interesse gewekt. Mijn naam is Petra Oonk, 45 jaar, eerstegraads bevoegd docente van beroep. Ik ben opgegroeid in Suriname, Onverdacht om precies te zijn. Mijn vader was mijnbouwkundig ingenieur bij het voormalige Billiton. Ik heb sindsdien heel wat afgereisd. Op dit moment woon ik alweer negen jaar in Nederland, waar ik tot kort geleden een fulltime baan had in de gespecialiseerde jeugdzorg: de Mikx-kliniek Mondriaan te Maastricht. Het is mijn wens om terug te kunnen keren naar Suriname, uiteraard naar aanleiding van een interessante baan. Graag wil ik van je horen hoe je het takenpakket van een au pair ingevuld zou willen zien. Dan kan ik nagaan of het aansluit bij mijn wensen en capaciteiten. Mocht je na dit bericht ook wat meer van mij willen weten, dan hoor ik dat graag. Diploma’s en certificaten kan ik eenvoudig doorsturen, maar het lijkt me nuttig om eerst wat meer van jou te horen.
Vriendelijke groet van Petra Oonk

Dag Inge,

Ik heb de tussenliggende tijd gebruikt om me, na mijn spontane reactie, nog wat beter te verdiepen in je oproep. Ik zag dat jullie behoorlijk diep in het binnenland wonen en werken: jullie zitten zelfs letterlijk in het hart van Suriname. Prachtig! Ik vermoed dat je werkzaam bent bij het gezondheidscentrum Ladoani, klopt dat? Mijn vorige bericht komt wel erg formeel over nu ik de foto’s van Nieuw Aurora heb kunnen bekijken, maar evengoed blijft mijn oprechte interesse van kracht. Het zal overigens nog wel een hele toer zijn om überhaupt in Nieuw Aurora te geraken…:slight_smile:
Niet dat ik dat een punt vind, integendeel, ik verheug me er nu al op. Verder bedacht ik me zojuist dat het goed mogelijk is dat je een au pair zoekt die wat jonger is in jaren. Dat zou ik kunnen begrijpen. Maar goed, laat me maar weten wie/wat je nodig hebt, dan kunnen we kijken of er een “klik” is.

Groet van Petra