Op reis in Puglia

We willen voor het eerst op vakantie naar Italie, meer bepaald naar omgeving van Alberobello, met een huurwagen vanuit Brindisi.

Logement willen we terplaatse zoeken in de maand september.

Alle tips en info zijn welkom.

Tot nu toe reisden we alleen buiten Europa, dus nu willen we het dichter bij huis zoeken.

Groeten,

Rey

Hallo,heb je hier al gekeken : http://www.tripadvisor.nl/Attractions-g187873-Activities-Puglia.:zon02: http://www.zoover.be/bestemmingen/italie/apulie-puglia

Hier nog een intressant filmpje gemaakt door Vlaanderen Vakantieland reis naar Puglia even kijken : http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/cath-op-autovakantie-in-puglia

jammer,ik kan het filmpje niet afspelen.
het lijkt mij een prachtige regio.ik zou daar graag eens heen willen,maar volgens mij is dat haast onmogelijk zonder auto.iemand ervaring met het openbaar vervoer in het zuiden???

Hoi Rey,

Net zelf terug uit Puglia maar dan het meest zuidelijke deel, Salento: Lecce, Otranto, Santa Maria de Leuca, Gallipoli etc. Prachtig!! Ik wilde eigenlijk nog veel langer blijven ;-)…

Voor dat ik vetrok hebben wij eigenlijk in heel Puglia gekeken voor overnachtingen en ik wil je graag op een site attenderen die we tegen kwamen, overnachten in een echte Trulli:

http://www.pugliaholidays.co.uk/about-us.html

Zij zitten meer in het gebied waar jullie naar toe willen. Wellicht is dit wat voor jullie.
Helaas kan ik je over t noordelijke gebied van Puglia niet zo veel vertellen maar mocht je meer willen weten over Salento dan hoor ik het wel!

Ciao, Jiska

Kijk eens hier: Agriturismo in Puglia - Onze Tips. Met name bij Villa Lavanda, een B & B van Jenny, een Nederlandse die daar al heel lang woont en de streek uitermate goed kent. Zij kan je ter plaatse goed op weg helpen en tips geven over wat te zien en wat te doen. Ze heeft 4 kamers die niet duur zijn en het ligt heel gunstig t.o.v. de plaatsen die je bezocht moet hebben.