Ontspannen cultuurreis 'Egypte Anders'

Luxor, gelegen aan de oevers van de Nijl, is hét culturele en heilige middelpunt van de oude Egyptische beschaving. De meeste commercieel georganiseerde reizen naar Luxor laten je alleen de hoogtepunten zien in een strak en gehaast programma. Wil je de energie van de tempels voelen en heb je geen zin om dat gehaast te doen? Vind je het leuk om dat deels ook op de fiets te doen? Dan is de 10-daagse cultuurreis ‘Egypte Anders’ een goede mogelijkheid om op een relaxte manier kennis te maken met de oud Egyptische en hedendaagse cultuur.

Mijn partner Ineke en ik zijn al meerdere malen in Luxor geweest en hebben tijdens die verblijven op onze ‘andere’ en relaxte manier vele fraaie plekken bezocht en mooie contacten opgebouwd met de lokale bevolking. Wij vinden het leuk om onze eerdere ervaring van ‘Egypte Anders’ te delen door een eenmalige (niet-commerciële) groepsreis (met max. 8 deelnemers) te organiseren waarin cultuur en ontspanning voorop staan.
Kijk voor meer informatie over deze anders dan anders reis op: http://www.healingpraktijk.info/20-Egyptereis.htm

Peter den Hartog & Ineke Hermus

hoi hoi Leuk die trip , ik heb een FB groep egypte , tips trips en reclame misschien is het wel wat voor jullie ook kom eens kijken zou is zeggen
https://www.facebook.com/groups/548440825207981/