Nieuwe uitdaging gezocht!

Beste mede wereldreizigers!

Wij zijn al 1,5 jaar al werkend en reizend onderweg. In de zomer werken we vaak in het toerisme (vorig jaar in Italie en dit jaar aan de Costa Brava in Spanje). Vorig jaar hebben we in de winter in portugal een oude Quinta opgeknapt tegen kost en inwoning naast een stukje reizen. Per oktober/november hebben wij weer alle tijd van de wereld om te reizen en nieuwe projecten aan te pakken.
Mocht iemand een goede huisoppas zoeken of mocht je werk weten al dan niet betaald of tegen kost en inwoning laat het dan weten. We zijn geweldige dierenliefhebbers en ik heb veel ervaring met paarden. We hebben beiden veel ervaring in de toeristische sector maar zouden het ook geweldig vinden een tijdje mee te helpen op een boerderij. We zijn 28 en 33 jaar (beiden vrouw) en hebben samen vier rechterhanden. Thuis hebben we zelf een nieuwe keuken op maat gemaakt en de leidingen verlegd, we hebben toegezien op renovaties van daken, draaien onze hand niet om voor snoeiwerk, schilderwerk etc. Kortom er moet iets zijn wat wij voor iemand kunnen betekenen!

We richten ons nu vooral op de regio Spanje (van Costa brava tot aan andalucia), Marokko, Portugal of Ibiza! Uiteindelijk beginnen wij zelf graag een kleinschalige camping. Tips van iemand met iets te koop/huur of iemand die toevallig beheerders zoekt voor landje met dergelijke mogelijkheden mogen ook altijd reageren!