Nieuwe low cost airline Flybondi

TER INFO

In Argentinië zijn er nog nauwelijks alternatieven voor de 2 grotere luchtvaartmaatschappijen Aerolineas Argentinas en LATAM. Sinds kort is er echter een nieuwe “low cost airline” bijgekomen: Flybondi

Deze airline heeft als basis de luchthavens van Córdoba (COR) en El Palomar (EPA) in Gran Buenos Aires. Nadeel van El Palomar is dat het ver buiten de stad ligt, iets wat niet ongebruikelijk is bij low cost airlines; om kosten te verlagen gebruikt men verder gelegen, minder populaire (dure) luchthavens. Vanaf El Palomar kun je eventueel de trein naar het centrum van Buenos Aires nemen, de “Linea San Martín”.

Vanuit Córdoba zijn er momenteel vier bestemmingen: Buenos Aires, Mendoza, Puerto Iguazú & San Carlos de Bariloche. Vanuit El Palomar zijn er 11 bestemmingen, ook naar minder bekende bestemmingen zoals Santiago del Estero, Jujuy, Posadas, Neuquen, etc.

Een nieuwe, interessant luchtverbinding (welke niemand aanbiedt tot op heden) is bijvoorbeeld de rechtstreekse vlucht van Mendoza naar San Carlos de Bariloche.

Als iemand ervaringen heeft met deze nieuwe airline, laat het even weten.

Groet,

Jan