Namasté Reizen / reisorganisatie Azië

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere individuele rondreizen op maat naar diverse bestemmingen in Azië. Met een team van inmiddels tien reislustige medewerkers doet Namasté Reizen er alles aan om van elke reis een droomreis te maken.

Reizen op maat
Een reis op maat betekent voor Namasté Reizen het samenstellen van de perfecte reis aan de hand van de wensen en ideeën van de reiziger. Op de website vindt men per bestemming en thema meerdere voorbeeldreizen. Deze reizen kunnen zo geboekt worden, maar dienen vooral ter inspiratie. Niets is onmogelijk! Door middel van jarenlange ervaring en de studiereizen naar hun bestemmingen, kan Namasté Reizen de meest bijzondere accommodaties, leukste restaurants en meest memorabele uitstapjes en excursies aanbieden.

Bijzondere accommodaties
Namasté Reizen besteed veel tijd aan het selecteren van onze accommodaties. Behalve hygiëne en een goede service is sfeer erg belangrijk. Onpersoonlijke hotels worden zoveel mogelijk vermijden. Overnachten doet men bijvoorbeeld in een oud paleis, een klein boutique hotel, een homestay of een boomhut.

Contact met lokale bevolking
Namasté Reizen brengt de reiziger graag in contact met de lokale bevolking van een land. Dit gebeurt door regelmatig te stoppen in een klein dorpje, de klant naar lokale restaurantjes te brengen, te overnachten in een homestay, een kookworkshop te organiseren… ook gaan de reizigers regelmatig te voet, per fiets of riksja mee door een stad.