Met spoed vrijwilligers gezocht in Zuid Afrika

Wil je graag op de korte termijn vertrekken en zoek je sociaal vrijwilligerswerk in Zuid Afrika? Kom dan naar ons prachtige project in de omgeving van het Kruger Park en werk daar een aantal weken als vrijwilliger in een lokaal gemeenschapsproject.

In het gemeenschapsproject staat een lagere school waar kinderen komen uit overwegend marginale gezinnen. Sommige van deze kinderen zijn weeskinderen. De school wordt gerund door een geweldig enthousiasmerende vrouw die zich met hart en ziel inzet voor de kinderen.

Elk jaar organiseert de school een concert/ musical. Dit jaar wordt er in de maand september een musical georganiseerd met als thema*** sprookjes***. Het project is hard op zoek naar vrijwilligers die zich de komende tijd willen inzetten om te helpen dit concert een succes te maken. De bedoeling is dat met het concert nieuwe sponsors worden bereikt zodat het project nieuwe fondsen krijgt. Aangezien de school grotendeels afhankelijk is van fondsen is men erg gedreven om er een groot succes van te maken!

Wat kun je als vrijwilliger betekenen? Je kunt meehelpen met het uitzoeken van geschikte muziek, meehelpen danspasjes te bedenken en uit te voeren met de kinderen, ook is er hulp nodig bij het bouwen van het decor, het ontwerpen en maken van de kostuums. Hou je van organiseren? Ook dan ben je natuurlijk welkom!

Vrijwilligers die zich aanmelden voor dit project krijgen korting op het verblijf. De kosten voor het verblijf van 4 weken zijn nu slechts** € 650**,-. Bij dit bedrag zijn je transfers vanaf de dichtsbijzijnde luchthaven inbegrepen alsmede verblijf en maaltijden op basis van volpension. Tevens doneren wij van dit bedrag € 100,- per deelnemer ter ondersteuning van het project.

Neem voor uitgebreide informatie over dit project contact met ons op! Wil je graag eens spreken met oud vrijwilligers die in dit project gewerkt hebben? Ook dat kan!
We helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,
Het Andere Reizen
www.hetanderereizen.nl
Telefoon: 0597-431430
info@hetanderereizen.nl