Medereizigers gezocht Safari Noord-Tanzania jul/aug 2017

Hallo reizigers,

Wij, Dave (28) en Joyce (25), gaan volgend jaar, in de zomer van 2017 naar Tanzania. We hebben al een reisschema waarop we 27 juli aankomen in Tanzania en de dag erna met onze safari trip starten, tot 4 augustus. We zullen de volgende parken bezoeken: Arusha NP, Lake Manyara, de Serengeti, Ngorogorocrater en Tarangire NP. Tevens zullen we een stop maken bij een Masai stam en we sluiten onze safari af met een bezoek aan Mkuru camel safari. Daarna willen we samen wat daagjes relaxen op Zanzibar.
We gaan niet kamperen, maar zullen telkens overnachten in middenklasse, knusse (tented) lodges.

Voor de safari trip lijkt het ons gezellig om meerdere reisgenoten te hebben. Alle belevenissen kan je met elkaar delen en het bespaart ook een hoop in de kosten. We houden zeker van een praatje en gezelligheid, maar hebben ook respect voor ieders privacy. We hopen een aantal mensen te vinden met dezelfde interesses. Het gaat om maximaal 7 mensen inclusief wij (dus nog ruimte voor max 5 mensen). We hebben tijdens de gamedrives dan allemaal een window seat! De prijs voor 7/8 dagen safari (8nachten) is obv 4-5 personen ongeveer 1775 euro en met 6-7 personen 1625 euro. Veelal zijn de accommodaties die we hebben gekozen obv full board. Onze reis is samengesteld in samenwerking met Brendafrica , waar we erg goede ervaringen mee hebben.

Graag horen we als jullie interesse hebben of meer inhoudelijke info willen over onze uitgestippelde reis. Join us :slight_smile:

Groetjes Dave&Joyce

Hoi,

Ik heb mogelijk wel interesse, zou wel graag wat meer informatie willen. Is het een idee om prive even verder info uit te wisselen?

Niek