Link verwijderen- Definitief

Goedemiddag, heb vanochtend Mw Facee Schaeffer gebeld en zij wilt definitief de veel besproken link verwijderd zien. U heft haar gegevens- u kunt dit verifiëren. Zij zal u ook vandaag contacten.
Ik heb u gisteren naar adres en telefoonnummer van uw bedrijf gevraagd- een beetje transparant bedrijf heeft dat. Tevens hoe het kan dat er een bericht verschijnt van iemand die daar geen opdracht voor heeft gegeven… Dat kan natuurlijk niet. Dit valt onder Strafrecht. Van u hoor ik niets. Van die mevrouw moet ik horen dat alles onder 1 link zat en dat die in zijn geheel weer is teruggezet. Of dat zo werkt weet ik niet- u geeft geen reactie.

Ik ben bereid dit te laten rusten indien u die link definitief verwijderd. Conform wens van dhr Breijs en Mw Facee Schaeffer. Dat is inclusief “header”“Ben benieuwd naar ervaringen met Go Explore, gespecialiseerd in rondreizen Zuid-Afrika”. Geen connectie meer tussen Wereldwijzer en Go Explore. dat lijkt me voor beide partijen wel zo prettig. En dan zijn we er Klaar mee!

Hoi,
Dan moet Mw Facee Schaeffer hieronder maar even bevestigen dat ze akkoord is !

Na bevestiging van Facee Schaeffer ,zijn de berichten definitief verwijderd op wereldwijzer!

groet,georgessiam Forum Admin.