Periode hoogseizoen: juli en augustus en ook voor langere periode mei tot half oktober 2008
Functie: bediening, uitserveren, bar, kassa en alle andere bijkomende werkzaamheden in de horeca. Een uitdagende leuke baan.
Ook zoeken wij voor de keuken een handige “kok” of iemand die bereid is snel te leren.
Functie: voorbereiden, zoals voorsnijden, koelingen nakijken, bereiden van eenvoudige gerechten zoals biefstuk met friet tot broodje kroket.
Schoonhouden van de keuken en eventueel mee bardiensten draaien.
Kortom een uitdagende job
Ben jij 18 jaar of ouder, thuiswonend en heb je zin om een seizoen in het buitenland te werken of ervaring op te doen dan is dit je kans.
Arbeidsvoorwaarden zijn prima. Wij zorgen voor kost en inwoning
Wil je meer informatie bel dan even of stuur een mail: [EMAIL=“bar-eetcafedeluifel@tele2.es”]bar-eetcafedeluifel@tele2.es