Houd jij van koken, heb je ervaring in het bereiden van gerechten, ben je creatief met eten en ben je niet bang om een uitdaging aan te gaan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Kom deze zomer, van 1 mei tot 1 september, naar ons toe en wij bieden jou de kans om, i.s.m. met onze kok, ons restaurant in Zuid-Frankrijk (Gers) te runnen.
Trefwoorden:
- gelegen in de Franse campagne, het “Toscane” van Frankrijk
- zelf bedenken en bereiden van dagelijks 3-gangen menu
- Live Jazz Night 1x per maand
- samen met onze kok “a la carte” draaien
- klein en gezellig Nederlands familiebedrijf
Wij bieden jou de kans te werken met de Franse streekprodukten die op kookgebied erg in de smaakvallen, denk aan foie gras en magret de canard.
Het werk is tegen kost en inwoning en een vergoeding per maand (inclusief verzekering).
Wil je later iets met koken gaan doen of wil je je opgedane ervaring in de praktijk brengen, dan is deze ervaring zeker een buitenkans.
Ben je geinteresseerd, stuur dan een email met je motivatie, foto en cv. Ook voor vragen, aarzel niet en mail naar: [EMAIL=“info@relaisduchateau.com”]info@relaisduchateau.com of bel: 0033.5.62.66.01.35
Neem eens een kijkje op www.relaisduchateau.com