Kidsproof vakantie

Elk jaar weer opnieuw is het zoeken naar een leuke en veilige vakantiebestemming (ook voor de kids). Een leuk adresje om te onthouden is ‘au clair de lune’ in de gers (zuid-frankrijk). Uitgetest door echte mama’s en papa’s en hun kids! en bekroond met een selectie in het nieuwe boek ‘kidsproof vakanties in zuid-europa’. Een vakantie hoeft niet steeds duur te zijn. Ga in juni of september: even veel zon, maar voor een laag prijsje!..
De ruime gîtes, zijn elk voorzien van een kist vol puzzels, gezelschapsspelletjes, speelgoed en wat tekengerief, een kleine biblio vol boeken. Buiten staan een schommel en een schommelpaardje, maar vooral leuk is het meer dan twee hectare groot omliggend terrein met bos en wilde prairie, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Omgeven door akkers en velden vol zonnebloemen hoeft u zich hier geen zorgen te maken over voorbijrazende auto’s…
Waterpret is verzekerd voor jong en oud in het zwembad van ci. 4m bij 8m, volledig omheind en voorzien van een veiligheidsalarm.
Ook de huisdiertjes zijn leuke speelkameraadjes en wat denk je van de toevallig passerende herten, padden, vleermuizen en hagedisjes?..
Een babybedje en -stoeltje zijn voorhanden.
Ook in de omgeving valt er heel wat te beleven, zowel voor de kids als voor de ouders, want geef toe: zij kunnen ook wel wat plezier gebruiken! Kijk voor meer info over de bezienswaardigheden (en attracties) en uiteraard info over de gîtes op: www.au-clair-de-lune.com
Een aanrader!