Japanse groepsles in Amsterdam

Hallo iedereen,

Vloeiend sprekende twintig-jarige half-Japanse wil graag aan anderen deze prachtige taal leren. Informele groepslessen voor beginners worden gehouden in Amsterdam.

Er is keuze uit twee soorten groepslessen:

  1. Theorie les, waar we vooral grammatica gaan bespreken en woordenschat gaan verbreden. 1 uur per week.
  2. Conversatie & schrijfles, waar we meer bezig gaan zijn met spreken en schrijven van de taal. 2 uur per week.

Theorie lessen zijn 175 euro per 10 lessen, de conversatie & schrijflessen zijn 200 euro per 10 lessen. Mocht je theorie lessen + conversatie & schrijfles willen nemen geef ik een korting zodat het totaal bedrag op 325 euro komt. Daarvoor krijg je dan 10 weken lang, 3 uur per week les.

Theorie lessen zijn een uur lang en worden doordeweeks gehouden. Na afloop van de les krijg je ook huiswerk mee en wordt er van je verwacht dat je de woordjes in je hoofd stampt en de grammatica leert.

De totale beginners cursus is 20 lessen lang. Aan het einde van deze lessen zal je een goede grammaticale basis hebben, eveneens als de twee klanken alfabetten (hiragana en katakana) kennen en de beginselen van het kanji. De bedoeling van deze lessen zijn dat je na deze tien lessen kleine gesprekken kan voeren in het Japans en tenminste wat kinderliedjes kunt vertalen. Ook werken we intensief aan goede uitspraak en aan het schrijven van de tekens.

Conversatielessen en schrijflessen zijn vooral nodig om te kunnen lezen, schrijven, spreken en luisteren te oefenen. We gaan naar gesprekjes luisteren en zullen bezig zijn met vertalen en schrijven van deze prachtige taal.

Lessen al aan meerdere mensen gegeven, allemaal met goeie resultaten.

Stuur gerust een mailtje als je nog vragen hebt. :slight_smile:
shiroi_mitsuki@hotmail.com