Infoavond vrijwilligerswerk & stages Zuid-Amerika

Hola!

Krijg jij de kriebels van:

  1. REIZEN! Uniek avontuur in Zuid-Amerika
  2. Knetterende vrijwilligersprojecten & stages
  3. Super snel Spaans leren in Ecuador
  4. Dynamische omgeving met reislustige jongeren
  5. Investeren in jezelf en in anderen

Kom dan naar onze infoavond op DONDERDAG 24 APRIL in ons pand aan het Zernikeplein 12 in Groningen!

Aftrap: 19.00 uur. (einde rond 21.00 uur). Entree is gratis.

Opgeven kan via info@localdreamers.nl.

Kijk voor meer informatie op **www.localdreamers.nl**.

Over Local Dreamers
Mensen gaan vaak naar een ontwikkelingsland met het idee te helpen. Een term die bij Local Dreamers liever wordt vermeden. Hulp is namelijk lang niet altijd iets wat de mensen nodig hebben. Zij zijn namelijk helemaal niet zielig, en vaak net zo gelukkig als jij en ik. Wat we wel kunnen doen is bijdragen aan lokale doelen. Proberen de droom van een ander waar te maken. Zij aan zij aan de slag gaan met onderwijs, sport, kinderen, toerisme, milieu of ondernemerschap. Samen elkaars talenten ontwikkelen.

Met de kennis, talenten, energie en ervaring van onze vrijwilligers en stagiairs proberen we van toegevoegde waarde te zijn voor lokale projecten in Ecuador en haar afnemers. Projecten die ook zonder onze aanwezigheid genoeg basis hebben om te bestaan.

Wat (jongeren) vaak aanspreekt is dat we zowel in Nederland als Ecuador met een Nederlands team werken en in vergelijking met andere (grotere) organisaties goedkoper en veel persoonlijker zijn. Naast het vrijwilligerswerk bieden we een Spaanse cursus aan en diverse reismogelijkheden door Zuid-Amerika.

Moet je bij zijn! :dag: