Info over Tenerife

Hallo lezers,
Ga begin Juli voor 2 weken naar Tenerife, playa de las Américas. Verblijven in appartement Barranco :zon02:.
Wil graag van jullie info over Tenerife, de plaats en appartement. Wat is er naast strand :vak02:, uitgaan etc. evt. nog meer te doen? Leuke, goeie restaurants? etc etc.
Alvast bedankt!!
Groet,
Alex :dag:

Je zou de hoogste berg van Spanje kunnen beklimmen:

El Pico Teide (3.718 m)

Idd, de Teide zou je eens kunnen doen. Op de plaats waar de parking is and het infokantoortje + resto, daar zie je dan ook de vlakte waar een deel van de film Apen-planeet is opgenomen. Je kan ook met een lift tot op de top kabelen, al is was dat 4 jaar terug al tamelijk duur vond ik. Als wij daar waren was de kabellift trouwens buiten dienst.
Belgische cafeetjes vind je daar ook wel genoeg, zeker in Las galettas waar ik verbleef en het eten op de wandeldijk daar is zeker niet duur… zijn ook 85% Belgen/Vlamingen die daar waren.

Hoi hoi,

Het is echt de moeite waard om meerdere dagen een auto te huren en het eiland rond te rijden.
Het loro park is echt de moeite waard. Een mooie aangelegde dierentuin met mooie shows, zoals de orca show. Je kunt je heir de hele dag vermaken.
Als je de teide wilt bezoeken, moet je echt met de kabelbaan omhoog gaan. Gaaf uitzicht over tenerife en leuk om de temperatuur verschillen te voelen. Ga er wel vroeg naar toe, scheelt een hoop wachttijd bij de kabelbaan.
Verder is het rondrijden over het eiland al mooi. Het eiland heeft veel mooie plekjes.
Ga ook naar Masca en ga daar op een terras zitten. Je hebt er echt mooi uitzicht.
Playa is een leuke plaats. Er is genoeg te doen.
Wij zijn nu 2x op tenerife geweest, maar het blijft de moeite waard.
Veel plezier alvast!!!:vak02: