In Argentinië geweest? Post hier je ervaringen!

Voor iedereen die Argentinië al eens heeft bezocht, post je ervaringen in dit topic in het landenforum Argentinië! (dus niet hier, laten we het centraal houden)

Geen ellenlange reisverslagen, maar gewoon kort en krachtig je ervaringen, zodat andere reizigers er wat aan hebben.

We vertrekken komende week voor de 4e keer naar Argentinie want we krijgen geen genoeg van dit land. Het eerste jaar een rondreis gemaakt met als hoogtepunten: Salta en Jujuy (Beide practhig gelegen in de Andes en vanaf Salta de reis met de “Tren por las nubes” , verder Bariloche (In het Zwitserland van Latijns Amerika) , Calafate (Met een tocht naar de fenomenale gletsjers) , Ushuaia (met een boottocht naar het Beagle kanaal) , Puerto Madryn met als afsluiting naar Iguazu met zijn watervallen. Er tussendoor een paar dagen Buenos Aires maar daarmee deden we deze prachtige stad geen eer aan. Dit laatste hebben we inmiddels ruimschoots goed gemaakt door daar enkele malen voor een aantal weken een appartement te huren en ook nu gaan we weer naar Bs As, vandaar kan je bv ook makkelijk naar Uruguay (Colonia, Montevideo, Punta del Este.
En…Argentinie is echt het goedkoopste land van Latijns Amerika!

We zijn inmiddels al 5 weken in Argentinie en helemaal verliefd… Hebben het uiterste noorden gezien het het uiterste zuiden!

Zojuist de orca´s zien jagen in Puerto Piramides!!! Vandaag weer naar Ushuaia om de 22e naar Antarctica te gaan…

Daarna verwachten er nog 4 weken aan te plakken voor Bariloche, Buenos A. en Iguazu en dan moeten we echt door om de rest van Zuid-Amerika ook te bewonderen.