Huisregels

Huisregels Wereldwijzer

Iedereen is vrij om hier te posten.
Ondanks dat een prettige omgang met elkaar voor zichzelf spreekt, hebben we toch een reglement waaraan ieder zich dient te houden.
Bij overtreding kan het forumpersoneel ingrijpen op een manier die zij passend vindt.

De belangrijkste punten zijn:

1.Heb respect voor elkaars mening.
Voordat je een nieuw onderwerp start, probeer eerst zoveel mogelijk informatie te halen uit bestaande topics. Gebruik zo nodig het zoekveld rechtsbovenaan de website. Bij twijfel of jouw vraag voldoende aansluit bij het onderwerp, toch gewoon plaatsen; er kan altijd achteraf nog een nieuw onderwerp van worden gemaakt.

2.Het is verboden materiaal te publiceren dat moedwillig foutief en/of onnauwkeurig, krenkend, vulgair, haatdragend, obsceen, profaan, racistisch, seksueel georiënteerd, dreigend, privacyschendend, auteursrechtenschendend of anderszins in strijd met de wet is.

3.Doe je best om een zo goed mogelijk Nederlands te gebruiken. Let bij het schrijven op spelling, grammatica, stijl, structuur, interpunctie en toon. MSN-/chat-/SMS-taal is dus niet toegestaan. Het plaatsen van smilies/emoticons is toegestaan, zolang het de leesbaarheid niet verstoord.

4.Het is niet toegestaan om enkel reclame voor websites of andere commerciële uitingen te plaatsen, zeker als ze niets met het onderwerp te maken hebben. Zowel op het forum als via Persoonlijke Berichten

  1. Uitzonderingen kunnen worden aangevraagd bij de Redactie.
    Voor meer informatie over hoe je je bedrijf onder de aandacht kan brengen, zie het onderwerp Gratis promotie op Wereldwijzer Reisforums.

6.Particulieren mogen artikelen of onroerend goed aanbieden in het Marktforum. Zie de aanvullende spelregels voor dit specifieke forum.

7.Het forum is niet bedoeld als chatbox. Daarvoor bestaan alternatieve communicatiemiddelen.

8.Het is niet toegestaan om emailadressen te publiceren i.v.m. spambots.

9.Het is verboden om berichten te plaatsen die in strijd zijn met geldende wetgeving, zoals het aanbieden en aanvragen van medicijnen of toegangspassen tot National Parks.

10.En, uiteraard, is het absoluut verplicht liefde onder al de leden te verspreiden. Gezelligheid heeft namelijk absolute prioriteit!

Voor het volledige reglement, zie Algemene Voorwaarden Wereldwijzer