Forumregels + gebruik zoekmachine

Welkom in Griekenland

Hier kan je terecht met al je vragen en ervaringen over dit fascinerende land.
Uiteraard willen we dit onderdeel van het forum zo overzichtelijk mogelijk houden; het komt nl regelmatig voor dat een vraag meerdere keren wordt gesteld, wat tot onduidelijkheid bij de overige bezoekers kan leiden.
Probeer dus ajb zoveel mogelijk informatie te halen uit de eerder geopende topics
klik om direct naar onze zoekmachine te gaan gewoonweg op dit griekse vlagje : :greece:

Wat verwachten wij van de forum-gebruikers ?
Iedereen is vrij om te posten. Ondanks dat een prettige omgang met elkaar eigenlijk voor zichzelf spreekt, hanteren we een aantal eenvoudige regels waarvan we verwachten dat iedereen ze respekteert :

[ol]
[li]Heb respect voor elkaars mening, persoonlijke aanvallen en / of provocaties worden verwijderd zonder verdere discussie.[/li][li]Het is niet toegelaten materiaal te publiceren dat moedwillig foutief en/of onnauwkeurig, krenkend, vulgair, haatdragend, obsceen, profaan, racistisch, seksueel georiënteerd, dreigend, privacyschendend, auteursrechtenschendend of anderszins in strijd met de wet is ![/li][li]Jij bent verantwoordelijk voor posts onder jouw naam. [/li][li]Vergeet niet uit te loggen als je gebruik maakt van een publieke computer ![/li][li]Spam of plaatsten van posts die niets met het onderwerp te maken hebben wordt is ongewenst en wordt systematisch verwijderd. Eventuele (gemotiveerde) uitzonderingen kunnen worden aangevraagd bij de forumbeheerder.[/li]
[/ol]En … hou het gezellig onder elkaar mensen, we leven maar één keer !

Met dank voor je bezoek (en bijdragen)

Ixke

1 like