Goedkope excursies van Hurghada, snorkelen, duiken, zwemmen met dolfijnen, Cairo ea

Hallo, wij organiseren al meer dan 10 jaar excursies vanuit Hurghada.
Professionele begeleiding in kleine groepjes.
onze website www.completetravel.nl

Cairo, bezoek de piramides en de sphinx en de bewaard gebleven schatten in het Egyptisch museum, zeker de moeite waard als je Egypte bezoekt.

Luxor, wij bieden u het uitgebreid programma, Tempel van Karnak, Hatsjepoet, kolossen van Memnon, vallei der koningen en een nijltocht naar bananaeiland.

Snorkelen en eiland bezoeken, heerlijke dag waarin we 2 keer gaan snorkelen boven laag en hoog gelegen koraal en na de lunch op de boot het paradijs eiland bezoeken.

Dagje duiken een super ervaring, 2x duiken naar de mooiste plekken van de Rode zee, met PADI gecertificeerde instructeurs.

Prive boot Huur nu eens een priveboot met bemanning, u bepaald zelf wat u op deze dag wilt gaan doen, wil de helft van de groep snorkelen en de rest duiken, of juist gaan zeevissen of een eiland bezoeken, of de dolfijnen het kan allemaal vraag naar de mogelijk heden

Safari, avontuurlijke tocht door de woestijn met quad en jeep (of alleen met jeep) en kameel om het nationale park te bezoeken met allerlei dieren en een speciaal gedeelte voor kinderen, u ziet een oase en beklimt een zandduin voor het waanzinnige uitzicht, savonds gaan wij heerlijk bbqen met de zonsondergang op de achtergrond en kijken naar een show van orientale dans en vuurshow

Bekijk al onze mogelijkheden op www.completetravel.nl