excursies vanuit Hurghada, El Gouna snorkelen, duiken, safari, Luxor, Cairo ea

Hallo, wij organiseren al meer dan 10 jaar excursies vanuit Hurghada.
Professionele begeleiding in kleine groepjes.
onze website www.completetravel.nl

Cairo, bezoek de piramides en de sphinx en de bewaard gebleven schatten in het Egyptisch museum, zeker de moeite waard als je Egypte bezoekt.

Luxor, wij bieden u het uitgebreid programma, Tempel van Karnak, Hatsjepoet, kolossen van Memnon, vallei der koningen en een nijltocht naar bananaeiland.

Snorkelen en eiland bezoeken, heerlijke dag waarin we 2 keer gaan snorkelen boven laag en hoog gelegen koraal en na de lunch op de boot het paradijs eiland bezoeken.

Dagje duiken een super ervaring, 2x duiken naar de mooiste plekken van de Rode zee, met PADI gecertificeerde instructeurs.

Prive boot Huur nu eens een priveboot met bemanning, u bepaald zelf wat u op deze dag wilt gaan doen, wil de helft van de groep snorkelen en de rest duiken, of juist gaan zeevissen of een eiland bezoeken, of de dolfijnen het kan allemaal vraag naar de mogelijk heden

Safari, avontuurlijke tocht door de woestijn met quad en jeep (of alleen met jeep) en kameel om het nationale park te bezoeken met allerlei dieren en een speciaal gedeelte voor kinderen, u ziet een oase en beklimt een zandduin voor het waanzinnige uitzicht, savonds gaan wij heerlijk bbqen met de zonsondergang op de achtergrond en kijken naar een show van orientale dans en vuurshow

Bekijk al onze mogelijkheden op www.completetravel.nl

Beste allen,

Wij bieden ook leuke excursies in Hurghada voor een voordelige Prijs.

Wij zijn Egyptische Nederlandsetalige gids.

Kunt u met ons genieten en profiteren van de mooie Prijs.

U kunt naar luxor of Cairo,jeepSafari,Snorkling excursies,Duiken

http://www.goedkopevakantiesegypte.nl/hurghada.htm[URL=“http://www.goedkopevakantiesegypte.nl”]

Met mijn vriendelijke groeten
Ahmed khalil

Leuke website hebben jullie Ahmed, veel succes en plezier met jullie excursies

Er worden veel vragen gesteld over de onrust op dit moment, maar in hoeverre is het nu gevaarlijk…
Wij merken er totaal niks van in de badplaatsen, in Kairo zelf is dit natuurlijk een ander verhaal, regelmatig kunnen wij dan deze excursie niet aanbieden, onze excuses voor het ongemak, maar de veiligheid is natuurlijk het belangrijkst en wij hopen dan ook op uw begrip…
Warme groetjes van ons uit Egypte

Bijna weer mei vakantie, we gaan weer flinke korting geven op onze excursies.
Kijk onze website www.completetravel.nl

Weer super nieuwe zomeraanbiedingen! nu bij het boeken van 3 excursies een citytour of glasboot excursie helemaal gratis erbij, of ontvang een geld korting.

Bedankt voor de top excursies die wij met jullie hebben gedaan, super service!
Wij hopen dat de tijden snel weer beter worden in Egypte!

Eindelijk is de onrust weer voorbij! Wat geweldig voor alle mensen in Egypte die geen inkomsten meer hebben, nu kan er weer gewerkt worden!