Gezocht: beheerdersbaan vakantieaccommodatie in Italië

Wij zijn en echtpaar van middelbare leeftijd, maar jong van hart. Wij zijn op zoek naar een beheerderbaan van een vakantieaccommodatie (appartementen, bungalows, camping of B&B) in Italië voor een langere periode.

Wij hebben ervaring in management, beheer van recreatievoorzieningen, actieve buitenactiviteiten en activiteiten voor jonge kinderen.

Speciale ervaring hebben wij in duurzame ontwikkeling van toerist accommodaties; een belangrijke ontwikkeling voor de toeristbranche in de nabije toekomst!

Indien u op zoek bent naar een sociaal, gastvrij, initiatiefrijk en creatief koppel voor het beheer (en onderhoud) van uw (duurzame) vakantieaccommodatie, neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,

Irma en Thees

Irma.en.Thees@gmail.com

Hallo Irma en Thees,

Via diverse organisaties zijn dit soort banen te krijgen, bijvoorbeeld Vacansoleil, Eurocamp, Keycamp etc. Daarnaast zouden jullie eens kunnen kijken op marktplaats onder vakantiewerk. Hier plaatsen campingeigenaren vaak oproepjes waarbij ze soms ook een volwassen stel zoeken.

Echter betalen de organisaties niet het loon wat je zou verdienen bij een fulltime baan hier in Nederland. Zij regelen vaak wel kost en inwoning en daarnaast krijg je nog een vergoeding. Bij campings rechtstreeks valt hierover meestal te onderhandelen.