Fietsen op Annapurna Circuit Trek!

Voor wie naar Nepal gaat en de Annapurna Circuit Trek gaat doen: er zullen vanaf oktober 2011 10 mountainbikes klaarstaan in Muktinath - het eerste dorp na de beroemde Thorung La Pass !

Samen met mijn vriend Tenzing starten wij dit project en hopen we bij te dragen aan een meer duurzaam toerisme in de Annapurna Conservation Area. Het idee is simpel: in plaats van terug te gaan met een duur vliegtuig, of per dure en ‘schokkende’ jeep en bus :mad:, kun je nu op je eigen tempo gewoon fietsen! Je stopt waar en wanneer je wilt, je kunt nog genieten van de prachtige Kali Gandaki vallei - en je fietst gewoon op de weg… bergaf! Makkelijker kan het niet.

Praktisch: wij bieden je een fiets, met helm, reparatieset en een klein handig rugzakje voor je spullen, en spreken met jou een plaats af waar we je rugzak naartoe brengen. Daar kun je de fiets dan achterlaten.

Ter info: Muktinath - Beni kan op 3 dagen (2 als je echt snel wilt gaan); voor Pokhara reken je best 4-5 dagen.

Contactinfo volgt nog (ik vertrek volgende week daarheen maar heb nog geen nepalees nummer). Maar vraag gewoon in Kathmandu, Pokhara, of op de trek zelf naar Jomsom Bike Rental. Mailen voor meer info mag ook : jurriaan.prakke (at) yahoo.co.uk.

Beste Jurriaan,

Als je ons meer info wilt geven: van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

NativeTravel
Site: www.nativetravel.nl
Mail: info@nativetravel.nl
Bel: 06-26386203

Goed idee jurriaan, ben benieuwd hoe het gaat uitpakken.

(he, bekend antwoord :))