Ervaringen met Résidence Montparnasse ***

Résidence Montparnasse

Montparnasse is een wijk met ongedwongen sfeer, waar vroeger schilders leefden en werkten. Het is een charmant buurtje voor mensen die houden van rondkijken en wandelingetjes. Wellicht is dit de buurt van Parijs waar u de Parijse manier van leven het meest zult terug zien, zoals door de bekende café’s en grote verscheidenheid aan restaurants, boekhandels, modewinkels, antiekwinkeltjes en kunstgaleries.
Kamers: 58

Hierboven kun je je waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.

Dit hotel online boeken

Hallo,

Afgelopen zomer zaten we niet ver van Parijs op een camping. Omdat het slecht weer was en we maar in een 2 persoons tentje zaten, hadden we het na een paar dagen wel gezien en besloten we om naar Parijs te gaan en daar een hotel te pakken. Natuurlijk waren we al snel tevreden omdat we uit een nat tentje kwamen. Vooral over de ligging waren we te spreken, een leuke buurt midden in het centrum met gezellige restaurants. Persoonlijk vond ik de douche en de kamer zelf wat klein en rommelig.

Groeten,

HP